Seminars op maat

Ikauros biedt seminars op het gebied van stresspreventie en welzijn, die bestaan uit een aantal verschillende workshops die elkaar aanvullen en geselecteerd kunnen worden om aan te sluiten op de wensen van onze afnemer. Meer informatie? Bekijk dan eens de onderstaande FAQ.

FAQ

Al onze workshops geven wij zowel offline, online als in een blended learning vorm. We hebben bij Ikauros ervaring met zowel online als offline workshops geven. We zijn in principe gelokaliseerd in de Randstad, maar ook daarbuiten reizen kan in overleg.

De optimale groepsgrootte die we adviseren is 12 mensen per workshop, maar dit mag van ons ook oplopen naar een maximum van 24 mensen per groep.

Het vragen van een eigen bijdrage raden we zelf af, omdat we zien dat dit een drempel opwerpt voor onder andere de studenten die juist het meest gebaat zouden zijn bij het volgen van onze workshops.

Jazeker! Gedurende onze workshops regelen wij alle relevante communicatie met de deelnemers, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden.

Wij regelen de volgende zaken:

  • We nemen een vragenlijst af over de stressbeleving van de deelnemers.
  • Voeren kennismakingsgesprekjes met individuele deelnemers om te zorgen dat hun verwachtingen goed aan zullen sluiten op ons aanbod.
  • Zowel tijdens als na iedere workshop zorgen wij voor een duidelijk aanspreekpunt waar deelnemers met hun vragen terecht kunnen en van waaruit alle nodige informatie gecommuniceerd wordt.

Wij bieden zowel losse als pakketten van verschillende workshops. Prijzen zijn hiermee afhankelijk van uw voorkeuren. Heeft u de wens om het aanbod van Ikauros bij uw onderwijsinstelling aan te bieden? Neem dan contact met ons op. Dan kijken wij samen met u naar het beste aanbod passend bij uw wensen voor een scherpe prijs.

Recente Workshops