Aurora’s verhaal

Mijn lichaam deed pijn, ik sliep 18 uur per dag en had geen eetlust meer. Dat was de realiteit toen ik na een lange tijd, waarin ik veel te veel deed, ineens niets meer kon. Een burn-out. Ik was 24, deed drie studies aan Universiteit Leiden, runde een bedrijf, was lid van een studentenvereniging en snapte totaal niet waarom dit mij overkwam. Totdat die burn-out realiteit was en ik gedwongen werd om ermee te leren omgaan.


Hoewel ik aan het begin van mijn studententijd al met yoga was gestart, heeft yoga mij veel geleerd tijdens deze periode; dat ik stress kon leren herkennen, dat het oké is om “nee” te zeggen (ook al kan dit lastig zijn), dat mijn lichaam goed in staat was om zelf aan te geven wat het nodig had: actie of rust. Het was yoga, rust en vooral tijd, die mij hebben geholpen om weer aan de slag te gaan.


Inmiddels alweer een aantal jaren verder, zijn de studies afgerond en heeft het eerste bedrijf plaatsgemaakt voor een nieuw bedrijf. Een bedrijf waarin yoga, mijn passie, de kern vormt. Het is de kracht van yoga (zowel de fysieke practice als de filosofie erachter) die ik, als aanvulling op het team van Ikauros, hier mag aanbieden. De wijsheid die al in ons lichaam verborgen zit en die je niet alleen op de mat, maar ook in je dagelijkse bezigheden kan inzetten. Stress herkennen, mogen accepteren dat dit oké (en soms zelfs nodig!) is, maar ook de tools hebben om dit niet de spuigaten uit te laten lopen. Jij kiest of jouw vleugels rust mogen hebben of dat je ze wil uitspreiden om, op jouw tempo, je dromen achterna te jagen.

Naast mijn werk voor Ikauros, geef ik yogalessen, yogaworkshops & masterclasses via mijn bedrijf @Aurora_Yoga.

Aurora’s verhaal

Rechtsfilosoof Yogadocent Penningmeester

Leer het hele team kennen