Seminars op maat

Ikauros biedt seminars op het gebied van stresspreventie en welzijn, die bestaan uit een aantal verschillende workshops die elkaar aanvullen en geselecteerd kunnen worden om aan te sluiten op de wensen van onze afnemer. Meer informatie? Kijk dan vooral naar onze Seminars op maat FAQ.

Faq

Het seminar kan zowel offline als online gegeven worden, of in een blended learning vorm. We hebben bij Ikauros ervaring met zowel online als offline workshops geven. We zijn in principe gelokaliseerd in de Randstad, maar ook daarbuiten reizen kan in overleg.

De optimale groepsgrootte die we adviseren is 12 mensen per workshop, maar dit mag van ons ook oplopen naar een maximum van 24 mensen per groep.

Het vragen van een eigen bijdrage raden we zelf af, omdat we zien dat dit een drempel opwerpt voor onder andere de studenten die juist het meest gebaat zouden zijn bij het volgen van het seminar.

Jazeker! Wij nemen contact op met de deelnemers voor aanvang van het seminar, om een vragenlijst af te nemen over hun huidige stressbeleving, en houden het liefst ook een kort kennismakingsgesprek met alle individuele deelnemers (telefonisch of via Zoom) om te zorgen dat hun verwachtingen goed aan zullen sluiten op ons aanbod. Ook gedurende het seminar is er steeds een duidelijk aanspreekpunt waar deelnemers met hun vragen terecht kunnen en van waaruit alle nodige informatie gecommuniceerd wordt.

Uitgaande van een standaard seminar met vijf verschillende workshops, rekenen wij 60 uur voor een seminar, bestaande uit 5 keer 8 uur voor een workshop, 10 uur voor een algemene terugkomdag met alle trainers, en 10 uur voor het nakijken van de opdrachten. Dit is een inschatting en aan verandering onderhevig als gevolg van het op maat maken van het seminar.

Recente Workshops