Ikauros

Bij Ikauros bieden we stresspreventie workshops, seminars en instrumenten voor het onderwijs. Welzijn en burn-out onder studenten komt steeds meer onder de aandacht, en het team bij Ikauros begrijpt maar al te goed wat het is om alle taken die bij student-zijn komen kijken te moeten balanceren.
We hebben ons vernoemd naar de mythe van Ikaros (ook wel Icarus), over hoogmoed en gezonde balans. Ikaros had vleugels gemaakt van veren en was. Vlieg te dicht bij de zon, en de was zou smelten. Te dicht bij de zee zouden de veren vochtig worden.
We hebben met drie psychologen de expertise in huis om te helpen voorkomen dat je te dicht bij de zon gaat vliegen, of je te helpen weer op te starten als je in zee bent gestort. Ook hebben we de ervaring allemaal op een gegeven moment dezelfde fout te hebben gemaakt. Vandaar onze passie jou de handvatten aan te reiken die bij jou passen.

Ons team

Het team

Iedereen bij het team van Ikauros heeft een eigen verhaal over hun passie voor welzijn en onderwijs, en een eigen unieke expertise die ze inbrengen.

Vragen? Of graag in gesprek komen?